Cad On Fi
Multi Niche Blog

Suosituimmat matotyylit, jotka sopivat sopiviin alueisiin parempaan sisätilojen koordinointiin

Jokainen ammattinsa arvoinen sisustussuunnittelija kertoo sinulle, että koordinointi on avain uuden kodin sisustuksessa. Onko sinulla iso, ilmava duplex, jossa on suuret huoneet, tai pieni parvikokoinen huoneisto, voit muuttaa jokaisen huoneen ja työskentelyalueen vain muutamalla älykkäällä koordinointitekniikalla. Kuitenkin mattojen tai mattojen yhteensovittaminen jokaisen huoneen kanssa voi olla sisustuksen tärkein osa. Loppujen lopuksi mitat elintilaa mattoalueen mukaan. Seuraavat vinkit auttavat sinua tyylittelemään kodin kahdella ainutlaatuisella matotyylillä, jotka sopivat tietyille alueille.

Maton kasaaminen: Tyylien perusta

Matto- ja aluematot on rakennettu kahdella eri tavalla – kudottu ja kudottu. Tuffingin aikana monineulakoneita käytetään erilaisten maton kasausten luomiseen. Kudottu matto on luotu jättimäisillä kangaspuilla, ja tämä lajike vaihtelee usein kohti suurempaa mittakaavaa. Tuftattu matto voidaan kuitenkin luokitella edelleen sen paalutustyylin perusteella – silmukka- ja leikattu kasa.

Silmukka-matotyypit ja käyttöpaikat

Silmukka-paalumatot ovat yhtä korkeita kimppuja koko alueella, jotta rakennustyyli olisi tiukempi. Nämä matot ovat erittäin kestäviä ja säilyttävät ulkonäönsä vuosia. Voit myös etsiä korkeaa ja matalaa silmukkaefektiä, joissa kimppujen eri pituudet luovat aina erilaisen tekstuurin. Nämä matot ovat usein erittäin tyylikäs lisäys suurille alueille. Niitä voidaan ylläpitää helposti ja luoda usein kuvioitu lattiaefekti, joka täydentää erilaista verhoiltua sisustusta.

Leikkaa paalutyyli ja käyttökohteet

Leikatut paalumatot tehdään kiertämällä lankaa ennen silmukan katkaisemista strategisissa kohdissa. Löydät erilaisia ​​luokituksia tällaisille kierretyille leikattuille paalumatoille. Nämä luokitukset perustuvat usein leikatun silmukan pituuteen. Nämä matot ovat joustavia ja tyyliltään monipuolisia. Ne ovat tervetullut lisä pieniin intiimeihin tiloihin, joissa voit usein löytää itsesi rentouttavaksi ilman jalkineita.

Comments are closed.