Cad On Fi
Multi Niche Blog

Live-vedonlyönti on yksi uusista suosikeista

Live-veto on löytänyt tiensä monille internetin urheiluvedonlyönti sivustoille ja se eroaa jonkin verran tavallisesta vedonlyönnistä. Normaalisti vedonlyönnissä vedot asetetaan kohteisiin ennen kuin ottelu on alkamassa. Live-vedonlyönnissä puolestaan veto asetetaan siinä vaiheessa, kun ottelu tai kilpailu on jo käynnissä. Täysin tuore keksintö live-vedonlyönti ei kuitenkaan ole, sillä sen historia ulottuu aina 1990 -luvulle saakka. Nykyisin vain alun perin puhelimitse toiminut vedonlyönti on siirtynyt internetiin.

Reaaliajassa tapahtuva vedonlyönti on osoittautunut hyvin suosituksi. Samalla myös kohteiden määrä on noussut. Reaaliajassa toimiva vedonlyönti onkin huomattavasti jännittävämpää ja jopa houkuttelevampaa kuin perinteinen vedonlyönti. Onkin helppo huomata, että live vedot ovat suuressa suosiossa tänä päivänä. Yksi syy tähän on varmasti se, että peliä voi seurata samalla kun vetoa lyö, joten peliin tulee lisää jännitystä. Nykyisin vetoa lyödään niin urheilusta, hevosurheilusta, moottoriurheilusta kuin myös e-urheilusta.

Live-vedonlyönnin hyvät puolet

Live-vedonlyönnissä on pelaajalla paljon etuja siihen nähden, että pelaaja pelaa perinteistä vedonlyöntiä, jossa veto asetetaan ennen ottelun tai pelin alkua. Live-vedonlyönnissä pelaaja pystyy samalla seuraamaan peliä sekä kiinnittämään huomiota pelin kulkuun ja sen mahdollisiin muutoksiin. Pelin aikana voikin suuria muutoksia tapahtua, kun pelaajia voi loukkaantua tai muuten peli olla epävireessä pelaajien kohdalla. Käytännössä pelin lopputulokseen voi vaikuttaa moni asia, joka on tapahtunut jo ennen peliä sekä asiat, jotka tapahtuvat pelin aikana.

Myös cash out toiminto on erittäin suuri etu live-vedonlyönnissä, sillä cash out toiminnolla voi saada osan rahoistaan takaisin, kun vedon vetää pois. Vedon voi vetää pois live-vedonlyönnissä ihan viime metreillä vielä. Joskus onkin kannattavaa vetää veto pois, jos on selvää, ettei veto ole kannattava. Kuitenkin muun muassa jalkapallon ja jääkiekon kohdalla usein ratkaisut tapahtuvat vasta ihan lopussa. Näin ollen liian aikainen vedon pois veto ei kannata.

Live-vedonlyönti tuo jännitystä

Live-vedonlyönnissä on hyvin oleellista, että pelaaja seuraa peliä sen edetessä hyvin ahkerasti, jotta pysyy kartalla pelin kulusta ja siitä mihin suuntaan peli kulkee. Onkin hyvä olla tarkkana, jotta vedon onnistuu asettamaan juuri oikealla hetkellä ja oikealla kertoimella. On kuitenkin erittäin oleellista varmistaa, että TV -lähetys tai Stream ovat oikeasti reaaliaikaisia, sillä toisinaan voi lähetyksissä olla viivettä niin suomalaisten kuin kansainvälisten lähetysten kohdalla.

Kun live-vedonlyönnin parissa on pidemmän aikaa, oppii huomaamaan sen, kuinka oleellista pelin seuraaminen on, sekä myös joukkueiden ja urheilijoiden tuntemus. Mitä paremmin vedonlyöjä on perillä lajista, josta aikoo vetoa lyödä, niin sen suurempi todennäköisyys voittoonkin on. Toki aina ei ole mahdollista voittaa, vaikka olisi kuinka perehtynyt lajeihin. Jännitys kuitenkin kuuluu vedonlyönnin parhaisiin puoliin ja kaiken kruunaa voiton tuoma riemu.

 Hevosurheilu voi olla aluksi haastavaa

Hevosurheilu on hyvin suosittu laji, mutta samalla myös aloittelijalle hyvin haastavaa. Hevosurheilu on laji, jossa jockeyt ohjastavat hevosia erilaisilla radoilla. Joskus radoilla on esteitä, joskus taas ei. Suurimmat kilpailut ovat National Hunt esteineen sekä Flat -kilpailut ilman esteitä. Hevosurheilua harrastetaan ympäri vuoden ja eri puolilla maailmaa. Näin ollen lajista vedonlyönti on mahdollista läpi vuoden.

Myös hevosurheilu löytyy myös live-vedonlyönnin puolelta ja kilpailuja voi seurata eri puolilta maailmaa samalla kun lyö vetoa. Yleisin vetotyyppi on voittajasta vedonlyönti. Käytännössä tämä on helppoa, sillä pelaaja arvioi voittajan, asettaa vedon voittajan puolesta ja seuraa kilpailun edistymistä. Mitä useamman hevosen puolesta voittajavedon lyö, sitä todennäköisemmäksi myös voiton saaminen tulee.

Comments are closed.