Cad On Fi
Multi Niche Blog

Kuinka kuormalavan vaihtosuuntaajat voivat auttaa lisäämään tuottavuutta

Jos olet koskaan käyttänyt kuormalavaa tavaroiden varastointiin, tiedät varmasti suurimman rajoituksen, johon ne liittyvät. Niitä on yksinkertaisesti vaikea, melkein mahdotonta siirtää, kun he ovat täynnä. Se pahenee, kun kuormalavat on käännettävä ylösalaisin tai kallistettava tai kun tavarat on vaihdettava puulavoista muovilavoihin. Juuri siellä kuormalavamuuntajat tulevat kuvaan. He voivat saada työnsä tehtyä paljon nopeammin kuin odotat, ja säästävät aikaa, mikä on sanomattakin selvää, mikä tarkoittaa rahaa liike-elämässä. Joten kuinka hyvä taajuusmuuttaja voi hyödyttää yritystäsi?

Rikkoutuneiden esineiden helppo haku

Kun jauhemaisia ​​aineita sisältävät säkit, kuten sementti, pinotaan kuormalavoille, pohjan lähellä on aina jonkinlainen väistämätön pussien rikkoutuminen. Tämä voi helposti johtaa menetyksiin, joten joudut pelastamaan tilanteen ennen kuin se pahenee. Ilman hyvää taajuusmuuttajaa tämä tarkoittaisi koko kuormalavan purkamista kahden tai kolmen rikkoutuneen pussin saamiseksi, minkä jälkeen kaikki rikkoutumattomat pussit korvataan. Hyvä kuormalavataajuusmuuttaja voi säästää sinut kaikelta hikoilulta kääntämällä koko kuormalavan, asettamalla rikkoutuneet pussit suoraan päälle ja tekemällä niistä helposti tavoitettavissa.

Vaihtolavat

Tätä tapahtuu enimmäkseen lääke- ja elintarviketeollisuudessa, jossa tavarat on vaihdettava puulavoista kestävämpiin ja hygieenisempiin muovisiin. Monipuolinen tai melko vahva taajuusmuuttaja voi nostaa puulavan sisällön yhtenä massana ja tehdä halutun kytkimen yhdellä liikkeellä.

Oikean yksikön hankkiminen

Huomaa, että kaikki taajuusmuuttajat eivät ole samat. Jotkut kuormitetaan rampilta, jotkut kuormat uppoavat lattiaan. Jos olet onnekas, voit saada edullisen, jota voidaan käyttää molempiin suuntiin. Tässä mielessä muista hankkia yksikkö, joka latautuu tilanteen mukaan. Yksinkertaisimmilla sanoilla inverttereillä on erilaiset pöydän ja leuan koot eri tuotteille. Hanki oikea kokoinen työsi!

Comments are closed.