Cad On Fi
Multi Niche Blog

Katsaus suosituimpiin kiinalaisiin yrtteihin

Kukaan ei voi kieltää kiinalaisten yrttien merkitystä. Ne ovat laajalti tunnettuja kiehtovista tuloksistaan. On monia tutkijoita ympäri maailmaa, jotka tutkivat näitä yrttejä ja yrittävät selvittää niiden edut. Niiden suosio voidaan arvioida siitä, että nykypäivän lääkkeet valmistetaan nyt näistä yrtteistä. Kiinalaiset yrtit ovat erittäin hyödyllisiä astman ja heinän hoidossa koskaan. Niitä käytetään myös hepatiitin ja joskus syövän parantamiseen. Suosituimpia kiinalaisia ​​yrttejä ovat:

• Efedra (Ma Huang)
• Akoniitti (Fu Zi)
• Astragalus (Huang Qi)
• Lakritsi (Gan Cao)
• Panax-ginseng (Ren Shen)
• Raparperin juuri / juurakko (Da Huang)
• Cinnabar (Zhu Sha)

Erilaisten tutkimusten mukaan todettiin, että lähes kolmesataa yrttiä on ollut käytössä viimeisen kahden tuhannen vuoden aikana. Massiivinen kehitys on tapahtunut ajan myötä, ja nyt kliiniset sovellukset ovat täydellisempiä kuin koskaan. Asiantuntijat katsovat, että näillä yrtteillä on taipumus lisätä nykyaikaisen lääkehoidon yleistä tehokkuutta. Lääkkeiden sivuvaikutukset ovat vähentyneet huomattavasti. Erityistapauksissa kiinalaiset yrtit ovat yksinkertaisesti korvanneet perinteiset lääkkeet.

Ensisijainen syy, miksi ihmiset haluavat mieluummin kiinalaiset yrtit kuin muut yrtit, on heidän lääketieteellisten sovellustensa historiallinen historia. Lähes jokaiseen Kiinan maakuntaan on perustettu erikoistuneita kouluja, instituutioita ja tutkimuskeskuksia, joissa tuhannet lääkärit oppivat näiden yrttien oikeasta käytöstä. On olemassa muinaisia ​​kirjoja, jotka on säilytetty hyvin, ja ihmiset hyötyvät niistä. Vanhojen kirjojen lisäksi uusia kirjoja tuodaan markkinoille usein. Nämä kirjat ovat yleensä kirjoittaneet ne, joilla on muutaman vuosikymmenen kokemus tällä alalla.

Siellä saattaa olla joku, joka ei usko kiinalaiseen lääketieteeseen, mutta tosiasia on, että miljoonat ihmiset ovat palauttaneet terveytensä käyttämällä kiinalaisia ​​yrttejä.

Comments are closed.