Cad On Fi
Multi Niche Blog

Kasvata urheiluvedonlyöntiäsi

Tiesitkö, että suurin osa urheilun tuloksista voidaan ennustaa matemaattisesti? Se on totta! Oikeilla tiedoilla ja numeroilla voit ennustaa urheilutapahtumien tuloksia ja parantaa kannattavuuskertoimiasi.

Helpoin tapa analysoida pelin lopputulos:

1. Useita regressioita. Mitä vahvempia historiallisia tietoja sinulla on, sitä tarkempia tulokset ovat. Et voi koskaan kutsua peliä 100 %:n tarkkuudella, koska siellä on aina määrittelemättömiä agentteja, mutta jos sinulla on oikeat tiedot, pystyt varmasti ennakoimaan peliä kuin ammattilaiset.

Historialliset tiedot, jotka sinun on tiedettävä käyttääksesi useita regressioita, ovat: voitot, tappiot, voittojen ja tappioiden välinen suhde, kotipeliennätys, vierasotteluennätys, viimeisen kymmenen pelin tulokset, voitto-/tappioputket, loukkaantumiset, joukkueen vaihdot (uusi valmentaja, tärkeiden asioiden menetys) pelaaja jne.)

2. Tilastolliset poikkeamat. Nämä poikkeavat yleisestä säännöstä ja antavat sinulle kilpailuedun. Saatat olla yllättynyt tietää, että useimmat pisteet jalkapalloottelussa syntyvät vain 3 ja 7 pisteen merkeissä? Tietysti aina jää ylimääräisiä pisteitä, turvatoimia ja muunnoksia menetettyihin, mutta kaikkiin saavutettuihin pisteisiin verrattuna niiden osuus on vain pieni prosenttiosuus. Tämä pistetilastollinen jakautumistekijä avaa mahdollisuuden tilastollisiin poikkeamiin.

Poikkeavuuksien löytämiseksi sinun on tarkasteltava huolellisesti pelaajien ja joukkueen tilastoja. Sinun tulisi myös tietää merkittävät tekijät, kuten: loukkaantumiset, voittaako joukkue enemmän sisä- vai ulkourheilustadioneilla, sää (ulkopeleissä), millaisissa ilmakehissä joukkue on tottunut pelaamaan jne. Voit myös katsoa yleiseen mielipiteeseen ja joukkueen psyykeen perustuviin poikkeavuuksiin.

Ammattipelaajan on oltava enemmän huolissaan voitosta kuin korkean voittoprosentin saavuttamisesta. Urheilupeluri on käytännössä mahdotonta saavuttaa molempia menestyksekkäästi. Keskittyäkseen voittoihin ammattilainen soveltaa kaikkea tietämyksensä niin usein kuin mahdollista, mikä saattaa alentaa hänen voittoprosenttiaan, mutta useimmiten se lisää hänen kokonaistulojaan sen sijaan, että hän säilyttäisi panoksensa säännöllisissä vedoissa, joilla on suurempi voittopotentiaali, mutta ei yhtä paljon voittoa. joita saattaa syntyä.

Kun muotoilet kierrätysjärjestelmääsi, tärkein sääntö, joka sinun tulee muistaa, on pysyä kurina. Älä muuta järjestelmääsi, koska olet voitto- tai tappioputkessa, tämä lisää riskiäsi jokaisessa vedossa ja asettaa pelikassasi vaaraan. Jos olet tappioputkessa, arvioi strategiasi uudelleen ja opi virheistäsi. Jos olet voittoputkessa ja panostat isommin, vaarana on myös suurempi tappio.

Comments are closed.