Cad On Fi
Multi Niche Blog

5 sovellusta, jotka vievät sinut lähemmäksi puutarhaa, josta olet aina unelmoinut

Jos haluat kotisi saavuttavan täyden potentiaalin, sinun on tehtävä jotain erityistä puutarhasi kanssa. Miksi et valitse helpompaa reittiä ja lataa yksi näistä upeista sovelluksista, joka vie sinut askeleen lähemmäksi puutarhaa, josta olet aina unelmoinut.

Garden Plan Pro

Ennen kuin voit katsoa ulos ikkunastasi ja ihailla puutarhaa, sinun on ensin suunniteltava ja rakennettava se. Garden Plan Pro -sovellus auttaa sinua joka askeleella. Kun olet saanut perussuunnittelun selville, voit päättää, mitä haluat istuttaa jokaiseen tonttiin. Saat myös paljon tietoa kaikesta, mitä tartut maahan, ja sovellus antaa sinulle jopa muistutuksia, kun sinun pitäisi suorittaa tiettyjä tehtäviä, joten sinun ei tarvitse ajatella mitään itse.

Kew-puutarhat

Kew Gardens on Yhdistyneen kuningaskunnan kasvitieteellisen puutarhakeskuksen virallinen sovellus, ja siellä käy tuhansia ihmisiä päivittäin. Et ehkä voi käydä henkilökohtaisesti, mutta voit nyt katsoa ympärillesi heidän sovelluksensa kautta. Sisällä näet, mikä on esillä, ja on helppo noutaa ideoita, joita voit käyttää omassa puutarhassasi. Sisällä on interaktiivinen kartta, joka vie sinut mihin tahansa puutarhan osaan, jossa haluat käydä muutamassa sekunnissa.

Audubon Guides Box Set -sarja

Kun haluat tutkia mitä tahansa tekemistä suurella ulkona, Audubon Guides Box Set -sovellus on loistava paikka aloittaa etsintä. Sovellus maksaa hieman enemmän kuin tyypillinen, mutta he lahjoittavat osan voitoistaan ​​villieläinten auttamiseksi. Jos haluat tietää mitä tahansa puista, luonnonkasveista tai linnuista, voit navigoida ympäri sovellusta, kunnes löydät tarvitsemasi. Se menee yksityiskohtiin kaikesta, ja aivosi ovat valmiita räjähtämään, kun kulutat kaiken.

Lehti napsahtaa

Jos ostat kasveja puutarhakeskuksesta, tiedät mitä saat, mutta puutarhassasi voi jo olla kasveja, joista sinulla ei ole aavistustakaan. Leafsnap antaa sinun ottaa valokuvan kaikista kasveista ja sovellus tunnistaa sen sinulle erityisen tunnistustekniikan avulla. Se sopii myös silloin, kun kävelet ympäriinsä ja näet jotain, mitä haluat omassa puutarhassasi, koska kun olet tunnistanut kasvin, voit mennä eteenpäin ja ostaa istutettavaksi kotiin.

Dirrin puiden ja pensaiden etsin

Tämä sovellus lupaa tarjota sinulle enemmän tietoa erilaisista kasveista kuin mikään muu markkinoilla oleva sovellus. Jos halusit samoja tietoja ilman sovellusta, sinun on todennäköisesti mentävä puhumaan ihmisten kanssa puutarhakeskuksissa ympäri maata. Siinä on myös valtava tietokanta, joka on täynnä satoja valokuvia, joiden avulla voit nähdä tarkalleen, mitä kukin kasvi näyttää. Sovellukseen on upea hakutoiminto, joka helpottaa navigointia ympäriinsä.

Comments are closed.