Cad On Fi
Multi Niche Blog

5 sovellusta, jotka auttavat vähentämään LVI: hen liittyviä energiakustannuksia

Yksi ongelmista, joita monilla ihmisillä on ilmastointilaitteiden tai LVI-järjestelmien kanssa, on se, että he kuluttavat paljon energiaa. Tämä pätee erityisesti, jos niitä on käytettävä pitkiä aikoja. Ottaen huomioon energian hinnan nousun kaikkialla maailmassa, talon lämmittämiseen tai jäähdyttämiseen käytetyn energian minimoimisesta on tulossa tärkeää ajan myötä. Sovellusten käyttö on nerokas tapa pitää silmällä lämmitys- ja jäähdytyskustannuksiasi, koska se on tehokasta ja sen avulla on helppo käsitellä suuria määriä tietoa melko helposti. Joitakin käytettävissä olevista vaihtoehdoista:
Green Deal -sovellus
On monia länsimaisia ​​hallituksia, jotka ovat kiinnostuneita tekemään energiasta edullisempaa kansalaisilleen. Tämä tehdään yleensä toteuttamalla useita järjestelmiä tämä mielessä. Tämä sovellus antaa sinulle pääsyn kaikkiin näihin tietoihin, jotta voit sitten tietää, mitä järjestelmiä haetaan energiakustannusten vähentämiseksi. Se myös murskaa asiaankuuluvat numerot puolestasi, jotta saat selkeän kuvan siitä, miten järjestelmä todennäköisesti vaikuttaa sinuun.
JouleBug
Tämä sovellus tekee energian säästämisestä hauskempaa. Sen sijaan, että annat vain luettelon tehtävistä kodin energiankulutuksen vähentämiseksi, se järjestää ne pelin muodossa. Joka kerta, kun teet jotain kodin energiankulutuksen vähentämiseksi (se antaa sinulle vinkkejä tähän), saat pisteitä ja lopulta voitat useita palkintoja. Tämä on yksi hauskimmista tavoista säästää rahaa LVI-kustannuksiin sekä muihin kodin energiaan liittyviin kustannuksiin.
Kill-Ur-Watts
Tässä näennäisesti perussovelluksessa on paljon työkaluja, joiden avulla voit säätää kodissa käytetyn energian määrää. Se voisi jopa muuntaa energiankulutustiedot kaaviona, joka on muoto, jonka monet ihmiset voivat ymmärtää.
Energian seuranta
Kun olet ladannut tämän sovelluksen, voit syöttää tietoja kodin erilaisista energiaa kuluttavista järjestelmistä, mukaan lukien lämmitys- ja ilmanvaihtoyksiköt. Sitten se seuraa kuinka paljon energiaa he käyttävät riippuen muuttujista, kuten kuinka kauan niitä on jäljellä. Tällä tavalla voit kertoa tarkalleen, kuinka energiaasi käytetään eniten kotona.
Energiakustannusten laskin
Jos olet todella kiinnostunut kustannusten vähentämisestä, ensimmäinen askel olisi selvittää, kuinka paljon rahaa LVI-järjestelmä käyttää energiakustannuksissa. Tämä sovellus murskata kaikki numerot puolestasi. Sen avulla voit määrittää sen, kuten kuinka LVI-järjestelmän asetusten muuttaminen vaikuttaa sen käyttökustannuksiin, sekä siihen, olisiko järjestelmän päivittäminen taloudellisesti kannattava vai ei. Jälkimmäinen voidaan tehdä vertaamalla nykyisen järjestelmän ja uuden järjestelmän kustannuksia.
Minkä tahansa yllä olevan sovelluksen avulla saat upeita ideoita siitä, kuinka minimoida kodin LVI-järjestelmien käyttökustannukset.

Comments are closed.