Cad On Fi
Multi Niche Blog

5 sovellusta, joiden avulla voit parantaa kotiasi suoraan iPhonesta

Jokaisella on aina jotain valitettavaa heidän kotinsa suhteen, mutta se on todella arvokkain asia, jonka omistat, ja sinun pitäisi olla siitä ylpeä. Voit tehdä siitä vielä paremman katsomalla näitä sovelluksia, joiden avulla voit parantaa kotiasi suoraan iPhonesta.

Woodshop-widget

Ennen kuin lähdet matkalle pihapihalle, sinun on ladattava Woodshop Widget -sovellus valmistautumisen helpottamiseksi. Jos teet mitään DIY-töitä kotona, voit selvittää tarkalleen, kuinka paljon tiettyä puuta sinun on ostettava työn suorittamiseksi. Sovellus menee myös paljon syvemmälle erilaisista metsistä, jotka voit poimia, ja kun olet nähnyt kunkin positiiviset ja negatiiviset, on helpompi valita oikea tyyppi sinulle.

Liikearvon sijainnit

Tulee aika, jolloin sinun on lopulta päästävä eroon joistakin omaisuuksista, koska haluat ostaa uusia tavaroita. Koska haluat aina muuttaa asioita sen ympärillä, siitä tulee tapa vanhojen ja uusien kanssa. Muista vain, mikä on sinulle vanhaa. Saatat olla erittäin hyödyllinen jollekin muulle, jolla ei ole paljon varaa varaa, joten kun lataat Liikearvon sijainnit -sovelluksen, voit löytää paikan, johon haluat viedä ei-toivotut omaisuutesi. muut saavat nauttia niistä.

MagicPlan

Nyt kun olet päässyt eroon ei-toivotusta omaisuudestasi, sinulla on paljon enemmän tilaa leikkiä, mutta ennen kuin kiirehdit ostamaan mitä tahansa, sinun tulisi katsoa MagicPlan-sovellusta. Se voi helposti luoda kopion mistä tahansa huoneesta kodissasi, ja kun sinulla on lattia-asento puhelimessasi, voit leikkiä sen kanssa lisäämällä joitain asioita ja viemällä ne pois. Kun olet päättänyt upeasta ulkoasusta, voit mennä ostamaan asioita, jotta virtuaalihuoneesi tulee todellisuudeksi.

Home Depot

Aina kun sinun on korjattava kotisi, tarvitset tiettyjä materiaaleja ja voit yleensä löytää kaiken tarvitsemasi Home Depot -sovelluksesta. Yksi sovelluksen parhaista asioista on oltava äänentunnistusominaisuus, joten sen sijaan, että yrität löytää jotain, kerro vain mitä haluat ja se näkyy ruudulla. Jos haluat tilata ostamasi tuotteen ennen kuin viivakoodi voidaan skannata, sinut ohjataan tuotteeseen, jotta voit tilata sen uudelleen.

Käsityöläisen autotallin ovi

Autotallin ovenavaimet, joissa on AssureLink-yhteys, muuttavat elämääsi monin tavoin. Ehkä sillä ei ole suurta vaikutusta elämääsi, mutta asioista tulee paljon yksinkertaisempia. Craftsman Garage Door -sovellus on palapelin pala keskellä, joka auttaa sinua kutomaan taikuuden avaamalla ja sulkemalla oven etänä ajaessasi kotiisi. Se on myös erinomainen turvallisuus, koska voit aina tarkistaa, onko autotallisi ovi lukittu vai ei.

Comments are closed.