Cad On Fi
Multi Niche Blog

5 polkupyörän gadgetia, jotka tekevät kokemuksestasi tiellä vieläkin paremman

Pyöräily avoimella tiellä on jännittävää ja koukuttavaa, mutta kokemustasi voidaan silti parantaa joidenkin laitteiden avulla. Tiedän, että rakastat niitä, joista puhumme tänään, ja huomaat, ettet voi jatkaa ratsastusta ilman ainakin muutamaa heistä.

Pure Fix Glow -sarja

Pimeässä ajaminen tietä pitkin voi olla pelottavaa, ja vaikka polkupyörällä olisi valoja, huolehdit silti siitä, näkevätkö autot sinua. Sinun ei tarvitse huolehtia, jos valitset jonkin Pure Fix -tuotteesta, koska heti kun aurinko katoaa, pyöräsi alkaa yhtäkkiä hehkua pimeässä. Voit valita muutamista asioista, joten haluatko etsiä koko kehyksen, vain pyörät tai jotain välissä, löydät etsimäsi.

Retrofitz

Pyöräkengät ovat kalliita, etkä halua ostaa uutta paria, kun vanhat alkavat hajota, mutta sinun ei tarvitse huolehtia, koska voit ottaa pari normaalia kenkää, jotka tällä hetkellä omistat, ja muuttaa niistä Retrofitz DIY Conversion Kit -sarjan polkupyöräkengät Tarjolla on myös valikoima suosittuja kenkiä, joihin on jo asennettu pienet gadgetit, kuten Adidas Sambas ja Chuck Taylor Hi-Tops. Ne kaikki näyttävät paljon tyylikkäemmiltä kuin keskimääräinen pyöräparisi.

puomiPullo

On mukava kuunnella musiikkia tien varrella, mutta jos sinulla on kuulokkeet, se voi olla erittäin vaarallista, koska et kuule jonkun tunkeutuvan sarveaan varoittamaan vaarasta. Tämä ei tarkoita sitä, ettet voi kuunnella musiikkia, mutta sinun on vain löydettävä tapa kuunnella sitä ilman, että sinulla on mitään kiinni korville. BoomBottle on langaton kaiutin, joka mahtuu mihin tahansa vesipullotelineeseen, ja koska se on vedenpitävä, sinun ei tarvitse huolehtia, jos sataa.

Burley Travoy -polkupyörätraileri

Repussa voi heittää vain niin paljon tavaraa, kun ajat pyörällä. Se ei ole kuin auto, jossa sinulla on tavaratila, jossa voit pitää paljon omaisuutta, joten kun haluat kuljettaa enemmän tavaraa mukanasi tien päällä, tarvitset polkupyörän perävaunun ja tämä on täydellinen. Syy suosituksi on siksi, että se on erittäin vakaa ja myös erittäin kevyt, joten sinun ei tarvitse työskennellä liian kovasti, kun se on kiinnitetty, riippuen siitä, mitä laitat siihen, eikä kaikki pääty hajallaan tien yli.

Pyörän istutuskone

Voitteko kuvitella pyöräilevän kadulla kiinteällä vaihdepyörällä, jossa kasvit kasvavat rungostasi? Jotkut ihmiset vihaavat ajatusta, mutta jos rakastat kasveja ja haluat koristaa pyörääsi, saatat nauttia poimimalla muutamia näistä pyörän istutuskoneista. Kun olet kiinnittänyt ne runkoon, voit kasvattaa niissä kasveja, kunnes pyörästä tulee minipuutarha. Varmista vain, että kastelet niitä, muuten pyöräsi näyttää kauhealta, kun kaikki kasvit alkavat kuolla

Comments are closed.