Cad On Fi
Multi Niche Blog

5 hankalia, mutta tärkeitä keskusteluja, joita saatat käydä putkimiehesi kanssa

Jos haluat kutsua putkimiehen, saatat päätyä muutamaan vaikeaan keskusteluun heidän kanssaan ja haluan puhua siitä, mihin jotkut heistä saattavat liittyä. Minulla on tunne, ettet aina saa haluamaasi, joten on parasta selittää, miksi toiveesi eivät aina täyty.

Joskus joudut odottamaan

Uusissa kodeissa ei pitäisi törmätä tähän ongelmaan, mutta putkimies saattaa kertoa, että heidän on odotettava muutama viikko saadakseen tietyn osan. Ei ole erityistä varastoa, jossa ne varastoivat kaikki kuviteltavissa olevat osat, ja jos asut vanhassa kodissa, on vielä suurempi mahdollisuus, että sinun on odotettava jonkin aikaa ongelman korjaamiseksi. He saattavat pystyä korjaamaan ongelman tilapäisesti, mutta jos haluat työn olevan kunnossa, joudut odottamaan, vaikka haluat sen korjattavan heti.

Siivotat sotku

Putkimies kutsutaan, koska olet epätoivoinen korjaamaan ongelman, joten kun ongelma on korjattu, putkimies pakkaa työkalunsa ja menee kotiin. Tämä voi aiheuttaa sinulle ongelman, koska ei ole kuin putket ovat helposti saavutettavissa, ja heidän on ehkä kaatettava seinä alas tai revitettävä lattia päästäkseen niihin. Putkimiehet korjaavat putkisto-ongelmat eivätkä yleensä laita kaikkea takaisin löytämällään tavalla, joten sinun on keskusteltava heidän kanssaan kysyäksesi, onko sinun palkattava muita kauppiaita vai haluatko heidän järjestävän kaiken.

Ehkä niitä ei voida siirtää

Kun kunnostat tiettyä kotisi huonetta, kannattaa ehkä vaihtaa varusteet ympäriinsä, mutta se ei ehkä ole putkimiehen etujen mukaista tyydyttää tarpeitasi. Kylpyhuone on hyvä esimerkki käytöstä, ja jos haluat, että kylpyamme ja wc siirretään jonnekin muualle, putkimies saattaa kertoa sinulle, että se ei ole mahdollista. Teoriassa se voidaan tehdä, mutta se maksaa lopulta paljon enemmän rahaa, ja joskus on parasta ottaa vihje, ellet halua osua valtavaan laskuun.

Korjata asiat itse

On olemassa tiettyjä putkityötöitä, jotka voit suorittaa itse, mutta jos puhut putkimiehelle, he saattavat neuvoa sinua menemättä tätä reittiä pitkin. Jos sinulla on vähän DIY-kokemusta, on hyvät mahdollisuudet tehdä työ itse, mutta entä jos jotain menee pieleen? Oletko valmis soittamaan putkimiehelle takaisin hännällä jalkojesi välissä ja pyytämään heitä korjaamaan virheesi? Se ei todellakaan ole halpaa, joten painota kustannuksia ennen kuin yrität tehdä mitään itse.

Ennaltaehkäisy säästää rahaa

Kun soitat jonkun korjaamaan jotain, hän selvästikin korjaa ongelman, mutta saattaa myös kertoa sinulle jostakin muusta, joka saattaa rikkoutua. Jotkut ihmiset saattavat yrittää huijata sinua enemmän rahaa, mutta jos luotat henkilöön, voi olla hyvä kuunnella heidän neuvojaan. Asiat, kuten kuumavesikattiloiden korjaustyöt, eivät ole halpoja, joten jos putkimies voi tehdä taikaansa estääksesi kattilasi rikkoutumasta, se voi säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä.

Mikään ei ole koskaan täydellinen

Putkimiehet eivät ole kuin Joulupukki, eivätkä he voi tehdä ihmeitä, joten sinun on otettava tämä huomioon. Osaava putkimies pystyy korjaamaan kaikki ongelmasi, mutta nyt tiedät, että se voi maksaa paljon rahaa, ja sinun on ehkä odotettava jonkin aikaa, joten on ehkä parasta luottaa putkimieheen, jos haluat säästää itseäsi et tarvitse.

Comments are closed.