Cad On Fi
Multi Niche Blog

5 Android-sovellusta, joissa on erityisominaisuuksia, rakastavat kaikki

Android-puhelimesi voi olla erittäin kätevä, jos omistat auton, koska autoajoneuvoille on omistettu paljon sovelluksia. Jokaiselle löytyy jotain, sillä useimmilla sovelluksilla on omat erityispiirteensä ja ne keskittyvät erilaisiin asioihin. Tässä on muutama esimerkki, jonka kannattaa miettiä lataamista, jos sinusta tuntuu, että ne hyödyttävät sinua tulevaisuudessa.

aCar-autojen hallinta

Sinua ei voida odottaa muistavan pieniä yksityiskohtia autostasi, koska pään sisällä on vain niin paljon tilaa. Voit kirjoittaa muistiin, kun seuraava palvelusi erääntyy, mutta on hyvä mahdollisuus unohtaa se. Haluatko todella pyrkiä seuraamaan kuukausittain käyttämääsi kaasua pienessä muistikirjassa? Kun sinulla on aCar-sovellus Android-puhelimellasi, se seuraa kaikkea puolestasi ja on aina käytettävissä, kun tarvitset pääsyä tietoihin.

Pandora

Sen pitäisi olla lain vastaista ajaa autosi ilman hämmästyttäviä kappaleita taustalla, koska se estää matkasi olemasta niin tylsää. Autojen musiikkijärjestelmissä on tapahtunut vuosien varrella paljon muutoksia, mutta älypuhelinten ja Pandoran kaltaisten sovellusten ansiosta meidän ei tarvitse koskaan enää huolehtia siitä, että olemme ilman suosikkikappaleitamme. Sinulla on pääsy koko musiikkimaailmaan hyppysissäsi, eikä sinun tarvitse toivoa, että radiossa on jotain hienoa.

iExit

Kun ajaa pitkin valtioiden välistä tietämääsi aluetta, tiedät tietysti, mitä on saatavana poistuttaessa, mutta entä jos ajaa kaukana kotoa? Saatat joutua tietämään, missä voit täyttää säiliön tai missä voit täyttää vatsasi lähimmässä ravintolassa, joten iExit on hieno sovellus puhelimeesi, koska se kertoo sinulle kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat käytettävissä jokaisessa maasta poistumisessa .

Paras pysäköinti

Jokaisella on ongelmia yrittäessään löytää pysäköintipaikkaa. Se voi yrittää löytää yhden kiireisestä kaupungista, kun et tiedä, missä pysäköinti on turvallista, tai haluat ehkä löytää halvimman saatavilla olevan pysäköintitilan, koska sinulla on rahaa. Paras pysäköinti auttaa pitämään mahdollisimman monta dollaria taskussa, koska löydät halvat pysäköintipaikat, joita kaikki haluavat, etkä pääse lippuihin, kun pysäköit väärään paikkaan.

Hyvä Sam tiepalvelu

Jossain ajo-elämässäsi kohtaat vaikeuksia ja haluat sovelluksen, joka voi auttaa sinua. Toivottavasti renkaasi on rikki etkä ole asettanut turvatyynyä ison törmäyksen takia, mutta mikä tahansa ongelma onkin, voit löytää tarvitsemasi avun tämän sovelluksen sisällä. Valittavana on useita vaihtoehtoja riippuen siitä, mikä on mennyt pieleen, ja sinun tarvitsee vain napsauttaa sopivaa vaihtoehtoa, ja se opastaa sinut läpi kaiken, mitä sinun on tehtävä päästääksesi.

Comments are closed.