Cad On Fi
Multi Niche Blog

5 Android-DIY-sovellusta, jotka auttavat sinua muuttamaan kodiasi alusta alkaen

Älä huoli siitä, miltä koti näyttää sen jälkeen, kun olet tehnyt siihen töitä. Olet tyytyväinen DIY-projekteihisi, koska sinulla on vähän apua takaamaan, että saat kaiken oikein. Katso joitain sovelluksia, jotka auttavat sinua tekemään kaiken alusta asti.

Family Handyman DIY Tip Genius

Luultavasti on paljon DIY-töitä, jotka voisit mennä pois ja suorittaa yksin, mutta oletko tehnyt niitä aiemmin monta kertaa? Jos et ole työskennellyt monta kertaa, olet ehkä unohtanut jotkut asioista, jotka aiot tehdä, tai et ehkä tiedä paljon vinkkejä, jotka helpottavat työtä. Kun olet ladannut tämän sovelluksen, voit soittaa siihen milloin tahansa. Tarvitset hyödyllisiä vinkkejä tai muistutuksia, jotta et pääse katastrofiin käsissäsi.

Maalaa harmoniaa

Näiden upeiden sovellusten keksimisen jälkeen on vaikea kuvitella kykenevänsä itse maalimaaleihin. Muistatko kävelevän kauppaan poimimaan värinauhoja ennen kuin asetat ne seinääsi vasten, kun palaat kotiin? Nyt Paint Harmony -sovelluksella voit maalata seinät haluamallasi värillä ja voit nähdä miltä ne näyttävät ennen kuin menet ulos ostamaan maalia. Sovellus toimii eräiden alan suurimpien maalibrändien kanssa.

Homestylerin sisustus

Joillakin ihmisillä on loistava silmä sisustussuunnittelussa, ja he voivat katsoa huonetta kerran ennen kuin he päättävät, mikä näyttää hyvältä. Kaikki muut eivät ole niin onnekkaita, ja he tarvitsevat apua upeiden suunnitteluideoiden keksimisessä, ja jos olet yksi niistä ihmisistä, kannattaa tarkistaa Homestyler Interior Design -sovellus. Sen avulla voit luoda huoneidesi ulkoasun ja voit sitten lisätä huonekaluja ja siirtää asioita, kunnes kompastut täydelliseen huoneeseesi.

Pohjapiirustuksen luoja

Ennen kuin aloitat kaiken ansaitun rahasi käyttämisen uusiin kauniisiin huonekaluihin, sinun tulee pysähtyä miettimään muutaman minuutin ajan. Jos ostat kaiken mitä haluat, se näyttää hyvältä, kun se istuu huoneessasi? Onko sinulla edes tarpeeksi tilaa sille? Luo pohjapiirros tällä hienolla sovelluksella, ettet pääty sekoittamaan mitään, koska kun olet luonut täydellisen pohjapiirroksen, olet paljon paremmin valmis menemään ulos ja ostamaan juuri tarvitsemasi huonekalut.

Instructables

Jos haluat saada hiekkapaperirullat tai moottorisahan ulos puutarhakatoksesta joidenkin projektien toteuttamiseksi, lataa Instructables-sovellus ennen kuin teet mitään muuta. Se selittää sinulle, kuinka suorittaa kaikki tavarat, joita olet halunnut yrittää ikään. Se on hieno kenellekään, jolla ei ole DIY-kokemusta, mutta jopa ihmiset, jotka tietävät tiensä työkalupakkauksen ympärille, löytävät joitain asioita sovelluksesta hyödyllisiä, jos ne näyttävät tarpeeksi kovilta.

Comments are closed.